hotmendance@gmail.com    |   +36-20/203-2674    |    Social media               

 
 
 
 
 
 
Basket
Checkout
 
 
 
 
 
Slider0 Slider1 Slider3 Slider4 Slider5 Slider6
 
 
 

Budapest 2021.10.09.

Hot Men Dance - Las Vegas Tonight

Védettségi igazolvány nélkül!

KEDVEZMÉNYES JEGYÁRAK! Mivel a pandémia időszak nagyon sokakat anyagilag negatívan érintett ezért lejjebb visszük a jegyárakat 15%-kal! 

2,5 órás műsor időtartam! Legújabb produkciókkal érkezünk!Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy műsorunk korhatáros, csak 18 év feletti hölgyek vehetnek részt az előadáson!
Előadók személyesen kísérnek a helyedre!
Welcome drink! 
Ültetés érkezési sorrendben történik a kategóriáknak megfelelően!
Az előadók a teljes nézőteret bevonják műsorukba, véletlenszerűen választanak ki hölgyeket, így akár Te is lehetsz a kiválasztott, ha szeretnél!
Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a szórakozóhely 18:00-tól nyitja meg kapuit, az előadás 19:00-tól kezdődik(ÉRKEZÉS MŰSOR ELŐTT FÉL ÓRÁVAL!!!) .
Az előadás alatt esetlegesen megvásárolható extra szolgáltatásokról részletes tájékoztatást helyszínen kapjátok meg!

1000Ft-os afterparti jegyet vagy az 1000 Ft-os italkupont a bejáratnál kell megvásárolnotok. Erősen ajánljuk az előadás utáni afterpartit, mert a legjobb bulik a REMIXben vannak illetve az előadókkal lehet fotózkodni és beszélgetni! Várunk bennteket! :)


Helyszín: Remix Retro Disco
Címe: Budapest Eiffel tér (nyugait pu. mellett)

Találatok: 1 - 4 / 4
 
Ára: 5.490 Ft
Kedvezmény:
Ár / kg
Ára: 4.490 Ft
Kedvezmény:
Ár / kg
Ára: 3.490 Ft
Kedvezmény:
Ár / kg
 
Ára: 6.490 Ft
Kedvezmény:
Ár / kg
 
 
 
 

Lánybúcsú

Chippendalet keresel? Tudunk annál jobbat! A HOT MEN DANCE lánybúcsú műsora több mint egy szokásos chippendale, aki csak ledobja a ruháit. Látványos jelmez, jó zene, koreográfia és a szőke herceg a fehér lóról.

 
 

Szülinap

Ha az év legszexisebb meglepetését szeretnéd barátnődnek akkor a legjobb helyen jársz. Repertoárunkban több mint 60 különböző karakter,műsor közül tudsz választani. Számunkra nincs lehetetlen! Ajándékozz egy hamisíthatatlan HOT MEN DANCE műsort barátnődnek, hogy élete legemlékezetesebb születésnapját élhesse meg.

 
 

Rendezvények

Amennyiben bulit akarsz rendezni figyelmedbe ajánljuk öt különböző teljes estés programunkat. Akár csak nőknek szóló estét szeretnél vagy akár szórakozóhelyre koedukált közönségnek műsort akkor a legjobb választás a HMD. A legjobb hangulatú estéd elengedhetetlen fellépői vagyunk.

 
 
 

 
 
 

 
 

 
 

 
 
 
[ ]